Waar is RKC Waalwijk - AZ Alkmaar te zien?

Waar en hoe laat wordt de competitiewedstrijd RKC Waalwijk - AZ uitgezonden?

30 augustus om 11:30

AZ en RKC Waalwijk trappen speelronde vier van de Eredivisie af. Beide teams kennen een verschillende start aan de competitie, maar de Alkmaarders wonnen de laatste drie onderlinge confrontaties. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live RKC Waalwijk - AZ kijken

De manschappen van Maarten Martens begonnen voortvarend aan het seizoen en wonnen de eerste twee competitiewedstrijden. Toch kwam er wat zand in de motor na de uitwedstrijd tegen FC Groningen, die in een 0-0 gelijkspel eindigde. Ondanks het gelijkspel behield AZ de ongeslagen status en hebben zij nog altijd geen enkele goal tegen gekregen. De Alkmaarders zullen erop gebrand zijn om hun sterke defensie voort te zetten en weer drie punten te pakken in Waalwijk.

Waar het bij AZ een goed begin van het seizoen is, kan RKC Waalwijk dat niet zeggen. De ploeg van Henk Fraser speelde drie competitiewedstrijden en verloor ze allemaal. Na het pak slaag van PSV op de eerste speeldag waren ook FC Groningen en Go Ahead Eagles te sterk. In beide duels kreeg RKC bovendien een rode kaart. Daarmee is de ploeg momenteel de nummer zeventien van de Eredivisie. RKC zal hopen dat hun slechte reeks eindigt tegen AZ en dat ze hun eerste punten van het seizoen kunnen pakken.

Op welke zender is RKC Waalwijk - AZ te zien?

RKC Waalwijk - AZ wordt vrijdag 30 augustus 2024 om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 2. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.