'Feyenoord concreet voor Deense aanvaller met marktwaarde van 18 miljoen'

Volgens 1908.nl is Feyenoord concreet voor Andreas Skov Olsen
30 augustus om 12:44
Laatste update: 30 augustus om 14:39

Feyenoord is concreet geworden voor Andreas Skov Olsen, meldt 1908.nl. De Rotterdammers zien in de Deense aanvaller van Club Brugge een gewenste versterking voor de rechter flank.

Dat Feyenoord op zoek was naar een versterking voor de rechterflank, meldde Voetbal International. Dat moet nu volgens 1908.nl niemand minder dan Skov Olsen worden. De Deense aanvaller heeft volgens Transfermarkt.com een waarde van achttien miljoen euro. Hoeveel de Rotterdammers voor hem willen betalen, is niet bekend.

Skov Olsen staat onder contract bij Club Brugge, de club die net als Feyenoord de Champions League in gaat. Eerder speelde bij FC Nordsjaelland en Bologna. In België heeft de Deen een torenhoog rendement voor een buitenspeler: 43 goals en 24 assists. Het weglokken van Skov Olsen bij Club Brugge zal een lastig karwei worden. De buitenspeler is daar gewoon basisspeler en was in vijf competitiewedstrijden alweer goed voor twee goals dit seizoen.

Dat Feyenoord met Skov Olsen een Deen op de korrel heeft, komt ergens misschien ook weer niet als een verrassing. Brian Priske, de hoofdtrainer van Feyenoord, is ook Deens. Afgelopen zomer was Skov Olsen nog met Denemarken actief op het EK. In totaal speelde hij met zijn 24 jaar al 33 interlands.