'Osimhen-soap duurt voort: Napoli zet spits uit selectie en geeft rugnummer weg'

'Osimhen-soap duurt voort: Napoli zet spits uit selectie en geeft rugnummer weg'

31 augustus om 12:40

Victor Osimhen leek deze zomer eindelijk op weg naar de uitgang bij Napoli. Na een transferstrijd die leek te gaan tussen Chelsea en Al Ahli bleef de spits echter in Napoli, maar van rust rondom de persoon is nog altijd geen sprake. 

Osimhen is nu uit de selectie van Napoli gezet na een breuk met de clubleiding. De spits, deze zomer Napoli miljoenen op moest leveren, blijft buiten de ploeg en moet ook zijn rugnummer inleveren. Doordat er geen vertrouwen meer is in de spits heeft de club hem van de startlijst gehaald voor het nieuwe seizoen in de Serie A. Hierdoor kan hij de komende duels in ieder geval niet in actie komen voor de club. Ook heeft Napoli zijn nummer negen vergeven aan Romelu Lukaku. 

Osimhen werd de gehele zomer gelinkt aan een vertrek bij Napoli, maar uiteindelijk kwam een stap naar het geïnteresseerde Chelsea en Al Ahli niet rond. Volgens de Napolitanen ligt dat aan de hoge eisen van de Nigeriaanse spits. Hij ligt nog tot de zomer van 2026 vast bij Napoli, maar de club wilde hem deze zomer voor een fors bedrag verkopen. Doordat dit niet is gelukt, is de relatie tussen club en speler inmiddels kapot.