Waar en hoe laat worden de Eredivisie Awards 2023/24 uitgezonden?

Waar en hoe laat worden de Eredivisie Awards 2023/24 uitgezonden?

2 september om 17:04
Laatste update: 2 september om 17:04

Maandagavond 2 september staat in het teken van de vierde editie van de Eredivisie Awards. Dit jaarlijkse evenement is een eerbetoon aan de beste spelers en talenten van het afgelopen seizoen in zowel de Eredivisie als de Azerion Vrouwen Eredivisie. Tijdens de awardshow in DeFabrique te Utrecht worden prijzen uitgereikt aan onder meer de Eredivisie Speler van het Jaar en het Johan Cruijff Talent van het Jaar. Waar kun je deze feestelijke avond volgen? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Wanneer worden de Eredivisie Awards uitgereikt?

De spanning is om te snijden met genomineerden als Dávid Hancko (Feyenoord) en Luuk de Jong (PSV) voor de titel Eredivisie Speler van het Jaar. Bij de vrouwen staan toppers als Caitlin Dijkstra (FC Twente) en Tessa Wullaert (Fortuna Sittard) op de shortlist. De awardshow biedt een podium voor de grootste talenten en de mooiste doelpunten van het seizoen. Daarnaast wordt Edwin van der Sar geëerd met de Eredivisie Oeuvre Award, een moment dat zeker de moeite waard is om te bekijken.

Live Eredivisie Awards kijken

De Eredivisie Awards zijn maandag vanaf 20.30 uur live te zien op ESPN. Bovendien is de show ook live te volgen via YouTube. VoetbalNieuws houdt je tevens op de hoogte van de uitreikingen en andere bijzondere momenten.