'Update: Feyenoord handelt razendsnel en bereikt akkoord over Geertruida-opvolger'

1 september om 15:15
Laatste update: 1 september om 15:15

Jordan Lotomba moet de opvolger worden van Lutsharel Geertruida. Feyenoord heeft zich officieel gemeld voor de 25-jarige Zwitser, meldt 1908.nl.

Feyenoord zag Geertruida onlangs verkassen naar RB Leipzig en is druk op zoek naar een vervanger. De naam van Kevin Diks zong rond in Rotterdam, maar nu blijkt Feyenoord te zijn overgeschakeld naar Lotomba. De verdediger beschikt over een marktwaarde van acht miljoen euro en ligt nog voor een jaar vast bij OGC Nice. In het slot van de transferwindow hoopt Feyenoord een permanente deal rond te krijgen.

Lotomba kwam in Zwitserland uit voor Team Vaud, Lausanne-Sport en BSC Young Boys. Laatstgenoemde verkocht de verdediger in 2020 voor zeven miljoen euro aan OGC Nice. Feyenoord heeft tot maandagavond 23.59 uur om tot een deal te komen met de Fransen, dan is de deadline van de zomerse transferwindow.

Update: 1908.nl weet nu te melden dat Feyenoord al een akkoord heeft bereikt over Lotomba. De verdediger is op weg naar Rotterdam om daar de medische keuring te ondergaan.