Waar en hoe laat wordt PSV - NEC in de Eredivisie uitgezonden?

Waar is PSV - NEC te zien op televisie?
14 september om 14:44
Laatste update: 14 september om 14:44

Na de interlandbreak is het weer tijd voor Eredivisievoetbal. PSV en NEC Nijmegen nemen het tegen elkaar op in het Philips Stadion. Waar kun je deze zaterdagavond wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live PSV - NEC kijken

PSV is uitstekend aan het Eredivisieseizoen begonnen en won alle vier de wedstrijden tot nu toe. Tegen RKC Waalwijk, Heracles Almelo, Almere City en Go Ahead Eagles had PSV geen moeite en er werd vrolijk op los gescoord. Onder leiding van Peter Bosz is de ploeg wederom koploper van de competitie, en ze zullen deze sterke vorm willen voortzetten tegen NEC.

NEC begon het seizoen met twee nederlagen op rij, tegen FC Twente en AZ, maar daarna herpakte de ploeg zich. Zowel PEC Zwolle als Fortuna Sittard werden overtuigend verslagen. Vorig seizoen wist NEC als enige ploeg van PSV te winnen; in De Goffert werd het toen 3-1. NEC zal hopen op een herhaling van dat succes om hun seizoen verder op de rails te krijgen.

Op welke zender is PSV - NEC te zien?

PSV - NEC wordt zaterdag 14 september 2024 om 16.30 uur live uitgezonden op ESPN. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.