Feyenoord gaat vol voor Andreas Skov Olsen en laat Mads Bidstrup zitten

'Feyenoord heeft toptarget voor ogen en zet streep door Bidstrup'

1 september om 22:40

Feyenoord ziet in Andreas Skov Olsen de ideale aanwinst voor Transfer Deadline Day. De Rotterdammers willen alles op alles zetten om de Deen van Club Brugge over te nemen. Daarnaast zet Feyenoord een streep door de komst van Mads Bidstrup.

'Feyenoord zet tijdens de laatste 24 uur van de transferwindow hoog in op de komst van Andreas Skov Olsen', weet Voetbal International op de vooravond van de laatste dag van het zomerse transferwindow te melden. Eerder werd al duidelijk via 1908.nl dat de Rotterdammers ver willen gaan voor de Deense aanvaller. Om Skov Olsen naar Feyenoord te halen moet een recordbedrag betaald worden.

Daarnaast is er ook een naam van het verlanglijstje verdwenen. Feyenoord deed meedere boden bij Red Bull Salzburg voor Bidstrup, maar deze werden allen afgewezen. Uiteindelijk moest er meer dan tien miljoen euro betaald worden en die vraagprijs vond Feyenoord niet passen bij een speler met de kwaliteiten van Bidstrup. 

De hoogte van het nieuwe bod op Skov Olsen is nog niet bekend, wel is duidelijk dat er een bod van veertien miljoen euro van tafel is geveegd. Mocht Feyenoord rondkomen met Club Brugge dan zal de aanvaller de duurste aankoop ooit worden. Momenteel is die eer in handen van Dávid Hancko. Hij werd in de zomer van 2022 voor iets meer dan acht miljoen naar Rotterdam gehaald. Ayase Ueda heeft de tweede plek in handen.