Done deal: Feyenoord presenteert Hwang In-Beom als nieuwste aanwinst

Done deal: Feyenoord presenteert Hwang In-Beom als nieuwste aanwinst

2 september om 20:05
Laatste update: 2 september om 20:05

Feyenoord heeft Hwang In-Beom officieel gepresenteerd als de nieuwste versterking voor het middenveld. De Zuid-Koreaan komt over van Rode Ster Belgrado en is daarmee de nieuwste aanwinst voor de ploeg van Brian Priske. Hwang stond al langer op de scoutingslijsten van de Rotterdammers.

Hwang In-Beom is een technisch begaafde middenvelder die bekend staat om zijn passes en spelinzicht. De 27-jarige Zuid-Koreaan maakte eerder indruk bij Olympiakos en Rode Ster Belgrado. Dit seizoen leverde hij in zeven officiële wedstrijden al vijf assists voor de Servische club, waarvan twee in de voorrondes van de Champions League. Zijn komst naar Feyenoord is een strategische zet van de club om meer creativiteit en diepgang toe te voegen aan het middenveld.

Feyenoord heeft enkele miljoenen overgemaakt aan Rode Ster Belgrado om Hwang los te weken. De exacte transfersom is niet bekendgemaakt, maar zijn marktwaarde werd door Transfermarkt.nl geschat op 8,5 miljoen euro. Hwang heeft een contract getekend dat hem tot medio 2026 aan Feyenoord verbindt.