Waar en hoe laat wordt Jong Oranje - Jong Noord-Macedonië uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Jong Oranje - Jong Noord-Macedonië uitgezonden?

5 september om 19:05
Laatste update: 5 september om 19:00

Jong Oranje is bezig aan een indrukwekkende kwalificatiereeks voor het EK in Slowakije volgend jaar. Met zeven overwinningen uit evenveel wedstrijden staat de ploeg van bondscoach Michael Reiziger fier bovenaan in de poule. Donderdagavond nemen de talenten het op tegen Jong Noord-Macedonië in het Yanmar Stadion in Almere. Een overwinning zou de kwalificatie voor het EK bijna veiligstellen. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Jong Oranje in de EK-kwalificatie

Jong Oranje heeft dit kwalificatietraject tot nu toe vlekkeloos doorlopen, met zeges tegen onder andere Georgië, Zweden en Moldavië. De tegenstander van donderdag, Jong Noord-Macedonië, vormt de laatste horde in deze interlandperiode voordat de jonge Leeuwen het maandag opnemen tegen Georgië. Met de uitstekende vorm van het team zal bondscoach Reiziger erop gebrand zijn om ook deze wedstrijd in winst om te zetten en zo de deur naar het EK verder open te duwen.

Hoe laat begint Jong Oranje - Jong Noord-Macedonië?

Jong Oranje – Jong Noord-Macedonië begint donderdag 5 augustus om 20.00 uur in het Yanmar Stadion in Almere. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op het open kanaal van ESPN. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.