Kroes openhartig over situatie bij Ajax: 'Er speelt op dit moment bar weinig'

Kroes openhartig over situatie bij Ajax: 'Er speelt op dit moment bar weinig'
2 september om 13:07
Laatste update: 2 september om 13:11

Volgens Alex Kroes gebeurt er momenteel 'bar weinig' rondom Ajax. Er lijken op Deadline Day geen spelers meer te vertrekken uit Amsterdam, wat automatisch betekent dat de club ook geen aankopen kan doen.

"Op dit moment speel er bar weinig", vertelt Kroes in een openhartig interview met ESPN. "Rondom Tahirovic en Wijndal speelt er al wat enige tijd. Wat wij met hen voor hebben is al lang bekend, maar er breekt niks echt door. Sommige markten gaan nog even door, daar kan nog wat gebeuren. Maar de kans neemt natuurlijk wel af met de dag, zo simpel is het."

De Ajax-fans hoopten massaal dat onder meer Hakim Ziyech en Christian Eriksen nog konden terugkeren in Amsterdam, maar dat lijkt nu ook niet meer te gebeuren. Laatstgenoemde zal deze transferwindow sowieos bij Manchester United blijven, stelt zijn zaakwaarnmer Martin Schoots. Ook door de naam van Ziyech lijkt een streep te kunnen, aangezien Ajax geen budget heeft om de linkspoot terug te halen. Mocht er plots toch nog iemand verkocht worden, zal Kroes wel de markt op gaan.