Waar en hoe laat wordt Portugal - Kroatië in de Nations League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Portugal - Kroatië in de Nations League uitgezonden?

5 september om 14:00
Laatste update: 5 september om 14:00

Donderdag 5 augustus trappen Portugal en Kroatië het nieuwe seizoen van de Nations League af met een spannende ontmoeting in poule A1. Beide landen zijn ingedeeld in dezelfde poule als Polen en Schotland, waar ze later tegen zullen spelen. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Portugal - Kroatië in de Nations League kijken

Portugal wil na de uitschakeling in de kwartfinales van het afgelopen EK tegen Frankrijk een goede start maken in deze nieuwe campagne. Kroatië daarentegen heeft iets goed te maken na hun vroege exit uit de groepsfase van datzelfde EK, waarin ze in een zware poule met Italië, Spanje en Albanië terechtkwamen. De ogen zullen gericht zijn op Cristiano Ronaldo en Luka Modric, twee wereldsterren en voormalige teamgenoten bij Real Madrid, die hun teams naar de overwinning willen leiden.

Waar wordt Portugal - Kroatië uitgezonden?

Portugal - Kroatië begint op donderdag 5 september om 20.45 uur en is live te volgen via Ziggo Sport 2. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.