'Feyenoord gaat zich in zoektocht naar rechtsbuiten melden bij Anderlecht'

'Feyenoord gaat zich in zoektocht naar rechtsbuiten melden bij Anderlecht'

2 september om 17:38
Laatste update: 2 september om 17:50

Feyenoord is vastbesloten om nog een nieuwe rechtsbuiten aan de selectie toe te voegen en heeft zijn zinnen gezet op Anders Dreyer van RSC Anderlecht. Volgens 1908.nl gaat de Rotterdamse club in de laatste fase van de transferperiode nog een poging wagen om de 26-jarige Deen binnen te halen. Eerder probeerde Feyenoord Andreas Skov Olsen van Club Brugge te strikken, maar die transfer bleek onhaalbaar.

Dreyer, die eerder speelde voor onder andere Heerenveen, Brighton & Hove Albion en FC Midtjylland, heeft nog een contract tot 2027 bij Anderlecht. Dat maakt het een lastige onderhandeling voor Feyenoord, dat diep in de buidel zal moeten tasten om de vleugelspeler los te weken. Belgische media suggereren dat Anderlecht openstaat voor een verkoop, maar dan wel voor een stevig bedrag.

De marktwaarde van Dreyer, die een oude bekende is van trainer Brian Priske, wordt door Transfermarkt geschat op 15 miljoen euro. Feyenoord zal moeten beslissen of het bereid is om deze investering te doen om de selectie nog voor het einde van de transferperiode te versterken met de Deense aanvaller.