'PSV krijgt goed nieuws in aanloop naar wedstrijd tegen NEC'

'PSV krijgt goed nieuws in aanloop naar wedstrijd tegen NEC'

3 september om 22:20
Laatste update: 3 september om 22:21

PSV heeft goed nieuws ontvangen over drie van zijn geblesseerde spelers. Mauro Júnior, Ismael Saibari en Armando Obispo keerden na enkele weken van herstel dinsdag terug op het trainingsveld, zo meldt het Eindhovens Dagblad.  

Het drietal trainde weer volledig mee met de groep, wat een positieve ontwikkeling is voor de Eindhovenaren in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen NEC volgende week zaterdag. Mauro Júnior en Obispo raakten in de voorbereiding geblesseerd en moesten tot dusver alle Eredivisie-wedstrijden aan zich voorbij laten gaan. Ismael Saibari viel na de eerste competitiewedstrijd uit en moest de wedstrijden tegen Heracles, Almere en Go Ahead Eagles missen. 

Door de terugkeer van het drietal lijkt Peter Bosz weer wat ruimer in zijn keuzes te zitten nu de Champions League-campagne eraan komt. De afgelopen weken deed de trainer vaak een beroep op jeugdspelers in de achterhoede. Joey Veerman viel in de wedstrijd tegen Go Ahead uit en moest zich afmelden voor Oranje. Het Eindhovens Dagblad stelt dat de situatie van de middenvelder meevalt en dat PSV snel weer een beroep op hem kan doen.