Waar en hoe laat wordt Duitsland - Hongarije in de Nations League uitgezonden?

Waar is Duitsland - Hongarije in de UEFA Nations League te zien?
4 september om 14:50

Het is weer tijd voor de UEFA Nations League. In de poule van Nederland strijden ook Duitsland en Hongarije voor de eerste punten. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Duitsland - Hongarije kijken

Julian Nagelsmann heeft flink doorgeselecteerd in de selectie van Die Mannschaft. Verschillende vaste krachten konden niet meer rekenen op een oproep, terwijl andere spelers rust hebben gekregen. Een opvallende ontwikkeling is dat VfB Stuttgart een van de hofleveranciers is geworden voor het Duitse elftal, wat wijst op een nieuwe generatie talenten die hun kans krijgen onder Nagelsmann.

Hongarije kende een teleurstellend Europees Kampioenschap, waarin slechts van Schotland werd gewonnen. Die drie punten waren niet genoeg om door te gaan als beste nummer drie. Het affiche tussen Duitsland en Hongarije stond ook al op het programma in Groep A van het EK, waar Duitsland gemakkelijk met 2-0 won. Hongarije zal proberen revanche te nemen, maar Duitsland blijft de favoriet in deze ontmoeting.

Op welke zender is Duitsland - Hongarije te zien?

Duitsland - Hongarije wordt zaterdag 7 september 2024 om 20.45 uur live uitgezonden op Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.