Oranje start in Nations League: 50x je inleg bij zege op Bosnië en Herzegovina!

Oranje start in Nations League: 50x je inleg bij zege op Bosnië en Herzegovina!

7 september om 18:00
Laatste update: 7 september om 18:00

ADVERTORIAL - Het Nederlands Elftal staat zaterdagavond in de Nations League tegenover Bosnië en Herzegovina. Oranje deed het in het verleden goed in de Nations League en voor spelers zal het extra toernooi een goede manier zijn om in positieve zin op te vallen. BetMGM staat klaar met een welkomstactie: pak 50x je inleg wanneer Nederland van Bosnië en Herzegovina weet te winnen! 

Zo werkt de actie van BetMGM

1. Creëer een account bij BetMGM
2. Selecteer de Golden Odds Welkomstbonus
3. Deze bonus is te vinden onder 'Mijn Aanbiedingen'
4. Doe een eerste storting en zet €1 in op winst van Nederland
5. Wint Nederland van Bosnië en Herzegovina? Dan schrijft BetMGM direct je winst bij op jouw account

De actie is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar oud. De maximale inzet bedraagt €1, maar minder inzetten mag ook. 

Klik hier om de actie van BetMGM te spelen!

Nummer 7 vs. nummer 75
Nederland treedt als favoriet aan tegen Bosnië en Herzegovina, dat bijna zeventig plaatsen lager te vinden is op de FIFA wereldranglijst. Veteranen Edin Dzeko (38) en Miralem Pjanic (34) zijn de bekendste spelers van de ploeg, maar ook Benjamin Tahirovic (Ajax) is van de partij. Ronald Koeman lijkt langzaam afscheid te nemen van de oude garde; zo is Memphis Depay deze keer niet opgeroepen voor de interlandperiode. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalnieuws.nl/speel-bewust