Waar en hoe laat wordt Frankrijk - België in de Nations League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Frankrijk - België in de Nations League uitgezonden?
9 september om 19:50
Laatste update: 9 september om 19:50

Frankrijk en België staan aanstaande maandag opnieuw tegenover elkaar in de tweede speelronde van de Nations League. Beide landen, ingedeeld in een zware poule met Italië en Israël, treffen elkaar in het Groupama Stadium in Lyon. Deze derby belooft, net als altijd, een verhitte strijd te worden tussen de buurlanden. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Frankrijk - België in de UEFA Nations League

België opende sterk met een 3-1 overwinning op Israël en komt vol vertrouwen naar Lyon. Frankrijk, daarentegen, begon teleurstellend met een 1-3 thuisnederlaag tegen Italië. De vorige keer dat deze landen elkaar ontmoetten, was op het EK, waar Frankrijk in de achtste finales met 1-0 won na een eigen doelpunt van Jan Vertonghen. Voor beide ploegen is een resultaat van groot belang om zicht te houden op de groepswinst in deze zware poule.

Waar kun je Frankrijk - België kijken?

Frankrijk - België begint maandag 9 september om 20.45 uur en wordt live uitgezonden op Ziggo Sport 2. De wedstrijd maakt ook deel uit van het schakelprogramma op het open kanaal van Ziggo Sport. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.