Waar en hoe laat wordt Zwitserland - Spanje in de Nations League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Zwitserland - Spanje in de Nations League uitgezonden?
8 september om 18:45
Laatste update: 8 september om 18:45

Zwitserland en Spanje staan tegenover elkaar in de tweede speelronde van de UEFA Nations League. Na een teleurstellende start voor beide ploegen in deze campagne, willen ze in Stade de Genève, Lancy, laten zien dat ze beter kunnen. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Zwitserland verloor in de eerste wedstrijd met 2-0 van Denemarken, terwijl EK-winnaar Spanje niet verder kwam dan een 0-0 gelijkspel tegen Servië. Zwitserland wil herstellen van hun nederlaag tegen Denemarken, en de Zwitserse fans hopen op een sterk optreden in eigen huis. Spanje, aan de andere kant, zal willen verbeteren na hun doelpuntloze uitwedstrijd tegen Servië. Met beide teams die strijden voor hun eerste overwinning, belooft dit een spannende clash te worden in Groep A van de Nations League.

Waar kun je  Zwitserland - Spanje live bekijken?

Zwitserland – Spanje begint zondag 8 september om 20.45 uur in het Stade de Genève. De wedstrijd is live te volgen op Ziggo Sport 2. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.