Waar en hoe laat wordt Portugal - Schotland in de Nations League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Portugal - Schotland in de Nations League uitgezonden?

8 september om 18:10
Laatste update: 8 september om 18:10

Zaterdag 8 september treffen Portugal en Schotland elkaar in de Nations League. Portugal is overduidelijk favoriet en zal proberen om op zes punten te komen na twee wedstrijden. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Portugal is sterk aan de Nations League begonnen met een 2-1 overwinning op Kroatië, waarbij Cristiano Ronaldo zijn 900ste doelpunt in zijn carrière maakte. De Portugezen zijn in goede doen en wisten hun thuisreeks te verlengen. Portugal heeft de laatste zeventien thuiswedstrijden op rij hebben gewonnen in alle competities. het zorgenkindje van Portugak ligt in de achterhoede.  In de laatste vijf wedstrijden wist Portugal slechts één keer de nul te houden. Schotland had minder succes en verloor nipt met 2-3 van Polen en lijkt een verrassing in petto te moeten hebben om kans te maken tegen Portugal. 

Waar kun je Portugal - Schotland live bekijken?

Portugal - Schotland begint zaterdag 8 september om 20.45 uur en is live te volgen via Ziggo Sport 4. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.