Waar en hoe laat wordt Nederland - Duitsland in de Nations League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Nederland - Duitsland in de Nations League uitgezonden?

10 september om 18:47
Laatste update: 10 september om 18:47

Nederland neemt het in speelronde 2 van de Nations League op tegen Duitsland. De kraker vindt plaats op dinsdag 10 september in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Beide landen staan voor het eerst sinds maart van dit jaar weer tegenover elkaar, toen Duitsland met 2-1 de oefeninterland won. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Nederland - Duitsland in de Nations League kijken

Nederland en Duitsland openen hun Nations League-campagne zaterdagavond met wedstrijden tegen respectievelijk Bosnië-Herzegovina en Hongarije. Beide landen hopen de groepswinst te pakken in poule 3 van divisie A, wat toegang geeft tot de Final Four in de zomer van 2025. Nederland, dat tijdens het laatste EK de halve finales bereikte, moet het doen zonder enkele vaste krachten zoals Memphis Depay, die naar Brazilië vertrekt. Ook Duitsland staat voor een nieuwe start na het afscheid van grote namen als Manuel Neuer, Thomas Müller en Toni Kroos.

Op welke zender wordt Nederland - Duitsland uitgezonden?

Nederland – Duitsland begint dinsdag 10 september om 20.45 uur en is live te volgen op NPO 3. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.