Waar en hoe laat wordt de afscheidswedstrijd van Mark van der Maarel uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de afscheidswedstrijd van Mark van der Maarel uitgezonden?
8 september om 11:55
Laatste update: 8 september om 11:50

Zondag staat er een bijzonder moment op het programma voor FC Utrecht-fans: de afscheidswedstrijd van clublegende Mark van der Maarel. Na vijftien seizoenen in het rood-wit neemt de verdediger afscheid van het profvoetbal. Waar kun je deze speciale wedstrijd volgen? VoetbalNieuws helpt je op weg!

Afscheidswedstrijd Mark van der Maarel

De afscheidswedstrijd vindt plaats op zondag 5 september 2024 om 14.30 uur in Stadion Galgenwaard. Het Algemeen Dagblad heeft de uitzendrechten en zendt het duel live uit op hun website AD.nl. Let wel, voor de livestream is een abonnement op de site nodig. Seizoenkaarthouders van FC Utrecht hebben gratis toegang tot het stadion op vertoon van hun seizoenkaart.

Van der Maarel, een symbool van loyaliteit met zijn 338 Eredivisiewedstrijden voor FC Utrecht, krijgt een afscheid dat in het teken staat van reünie en respect. Met oud-trainers zoals Erik ten Hag en bekende teamgenoten uit het verleden, wordt het een wedstrijd vol emotie en mooie herinneringen. FC Utrecht sluit een tijdperk af en fans kunnen dit unieke moment live meebeleven.