Waar en hoe laat wordt FC Groningen - Feyenoord in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt FC Groningen - Feyenoord in de Eredivisie uitgezonden?

7 september om 14:47

Op zaterdag 14 september neemt promovendus FC Groningen het in eigen huis op tegen titelkandidaat Feyenoord. Het duel in speelronde 5 van de Eredivisie wordt gespeeld in de Euroborg en beide ploegen hebben een wisselvallige start van het seizoen achter de rug. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

FC Groningen - Feyenoord kijken

Feyenoord, onder leiding van nieuwe trainer Brian Priske, moet in Groningen punten pakken om de aansluiting met koploper PSV niet te verliezen. De Rotterdammers kenden een moeilijke seizoenstart met gelijke spelen tegen Willem II en Sparta, terwijl de Klassieker tegen Ajax werd afgelast door een politiestaking. FC Groningen, terug in de Eredivisie na promotie, heeft met Dick Lukkien als coach al een aantal solide resultaten geboekt, waaronder een 4-1 overwinning op NAC Breda en een knap gelijkspel tegen AZ.

Hoe laat begint FC Groningen - Feyenoord?

FC Groningen – Feyenoord begint zaterdag 14 september om 18.45 uur en is live te volgen op ESPN 2. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.