'Feyenoord raakt Hancko mogelijk kwijt: Italiaanse topclub toont interesse'

'Feyenoord raakt Hancko mogelijk kwijt: Italiaanse topclub toont interesse'

8 september om 13:17
Laatste update: 8 september om 13:18

David Hancko staat hoog op het lijstje van Juventus, meldt La Gazzetta dello Sport. De verdediger van Feyenoord leek afgelopen transferperiode op weg naar Atlético Madrid, maar kan volgend jaar ook naar de Serie A vertrekken.

Hancko leek afgelopen window op weg naar de uitgang bij Feyenoord. Atlético besloot echter niet mee te gaan met de wensen van Feyenoord en haakten daarom af. Voor komend jaar staat de verdediger hoog op het lijstje van Juventus. De ploeg van Thiago Motta is bezig met een renovatie en achterin moet de Slowaak een nieuwe aanwinst worden. De relatie tussen beide ploegen wordt als sterk geacht. 'Feyenoord is een dure club, maar de relatie met de Nederlanders is uitstekend na de recente uitleenbeurt met koopoptie voor de jonge Uruguayaan Facundo Gonzalez.'

Juventus staat achterin momenteel erg sterk met Federico Gatti en Gleison Bremer. De spoeling achter die twee is erg dun en aangezien Hancko hoog op de internationale lijstjes staat, wil Juventus zich graag met hem versterken. De afgelopen seizoenen bleek dat de Italianen, als het puntje bij paaltje komt, vaak voldoen aan de vraagprijs van de clubs. Hierdoor lijkt de 26-jarige verdediger mogelijk hard op weg naar de uitgang.