Dit bedrag gaat Memphis Depay naar verluidt verdienen in Brazilië

Dit bedrag gaat Memphis Depay naar verluidt verdienen in Brazilië
11 september om 22:30
Laatste update: 11 september om 22:30

Memphis Depay heeft zijn medische keuring succesvol doorstaan engetekend bij Corinthians. De aanvaller zal zich tot 2026 verbinden aan de Braziliaanse club. VoetbalNieuws.nl vertelt je hoeveel de Nederlandse aanvaller gaat verdienen bij zijn nieuwe club.

Depay, die transfervrij vertrok bij Atlético Madrid, had volgens Fabrizio Romano enkele dagen geleden al een persoonlijk akkoord bereikt met Corinthians. De medische keuring vond plaats bij TopSupport, onderdeel van de St. Anna Zorggroep, die ook medische partner is van PSV.

Dit bedrag gaat Memphis Depay naar verluidt verdienen in Brazilië

De afgelopen maanden werd de 30-jarige Depay in verband gebracht met clubs als AS Roma, FC Porto, OGC Nice, Flamengo en een anonieme Premier League-ploeg. Uiteindelijk koos de 98-voudig international voor een avontuur in Brazilië. Bij Corinthians zal hij zes miljoen euro per jaar verdienen, en met tekengeld erbij loopt dit op tot 13,5 miljoen euro over twee jaar.

Door zijn transfervrije status werd Depay afgelopen zomer niet opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal door bondscoach Ronald Koeman. Nu is hij klaar voor een nieuw hoofdstuk in Brazilië.