Waar en hoe laat wordt Guadeloupe - Suriname in de Nations League uitgezonden?

Waar is Suriname - Guadeloupe te zien?
9 september om 11:15

Ook Suriname komt weer in actie tijdens de interlandbreak. De ploeg van Stanley Menzo begon de groepsfase van de CONCACAF Nations League goed en dus zullen zij daar een goed vervolg aan willen geven. Waar en hoe laat begint het duel tegen Guadeloupe? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Guadeloupe - Suriname kijken

Suriname zit in een goede vorm. Na twee overwinningen in de WK-kwalificatie begon het team ook sterk aan de CONCACAF Nations League. Op bezoek bij Guyana werd er met 1-3 gewonnen, wat betekent dat Suriname nu al vijf wedstrijden op rij ongeslagen is. De laatste keer dat Suriname verloor, was op 12 september 2023 tegen Cuba. Het team zal erop gebrand zijn om deze reeks voort te zetten tegen Guadeloupe.

Guadeloupe kende een minder succesvolle start van de groepsfase in de CONCACAF Nations League. Het verloor in speelronde één met 3-0 van Costa Rica, waarmee het al evenveel nederlagen heeft als tijdens de vorige editie van het toernooi. Op de Gold Cup van 2021 stonden Guadeloupe en Suriname ook tegenover elkaar, toen won Suriname met 2-1. Guadeloupe zal hopen op revanche in dit cruciale duel.

Op welke zender is Guadeloupe - Suriname te zien?

Guadeloupe - Suriname wordt maandagavond 9 september 2024 om 22.00 uur live uitgezonden op ESPN 3