Waar en hoe laat wordt Juventus - PSV in de Champions League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Juventus - PSV in de Champions League uitgezonden?

9 september om 12:30
Laatste update: 16 september om 13:01

De Champions League gaat weer beginnen! PSV is de eerste Nederlandse club die komende week in actie komt, uit tegen Juventus. Waar is het openingsduel van PSV tegen Juventus te zien? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Live Juventus - PSV kijken

Na een vliegende start in de Eredivisie is het voor PSV ook tijd voor het miljardenbal in de Champions League. Afgelopen seizoen wisten de Eindhovenaren eindelijk weer te overwinteren in het toernooi, maar tijdens het eerste tweeluik ging het mis tegen Borussia Dortmund. Dit seizoen hoopt PSV verder te komen, en de eerste uitdaging in de vernieuwde competitiefase is een zware: een uitwedstrijd tegen Juventus.

Juventus is na een seizoen zonder Europees voetbal weer terug op het hoogste niveau. De Oude Dame eindigde als derde in de Serie A en kwalificeerde zich daarmee voor de Champions League. Het is de eerste keer dat PSV en Juventus tegen elkaar spelen in dit toernooi, wat deze ontmoeting extra interessant maakt. Juventus zal er alles aan doen om hun rentree in Europa succesvol te beginnen.

Op welke zender is Juventus - PSV te zien?

Juventus - PSV wordt dinsdag 17 september 2024 om 18.45 uur live uitgezonden op Ziggo Sport, inclusief een voorbeschouwing. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.