Waar en hoe laat wordt de North London Derby tussen Spurs en Arsenal uitgezonden?

Waar en hoe laat is de North London Derby Tottenham Hotspur- Arsenal te zien?
15 september om 14:55
Laatste update: 15 september om 14:39

Na een week vol interlandvoetbal is het weer tijd voor clubvoetbal. In de Premier League staat meteen een enorme clash op het programma, want Tottenham Hotspur en Arsenal nemen het tegen elkaar op. Waar en hoe laat is de North London Derby te zien? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Tottenham Hotspur - Arsenal kijken

Tottenham Hotspur kent een moeizame start van het Premier League-seizoen. De Spurs wisten slechts één keer te winnen, tegen Everton, terwijl de wedstrijd tegen Leicester City eindigde in een 1-1 gelijkspel. Daarnaast verloren ze met 2-1 van Newcastle United. De ploeg van Ange Postecoglou zal zich willen herpakken in de altijd beladen North London Derby.

Arsenal gaat de wedstrijd tegen hun aartsrivalen in zonder Declan Rice, die door een controversiële beslissing een tweede gele kaart kreeg in de vorige wedstrijd en geschorst is. Ook de Gunners speelden hun laatste wedstrijd met 1-1 gelijk tegen Brighton & Hove Albion. Het is al een tijdje geleden dat Tottenham Hotspur deze derby wist te winnen; hun laatste overwinning was op 12 mei 2022, toen ze met 3-0 wonnen. Arsenal zal erop gebrand zijn om die reeks voort te zetten.

Op welke zender is Tottenham Hotspur - Arsenal te zien?

Tottenham Hotspur - Arsenal wordt zondag 15 september 2024 om 15.00 uur live uitgezonden op Viaplay, inclusief een uitgebreide voorbeschouwing. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.