Eeuwige rivaal voor de deur: pak 50x je inleg bij Oranje-zege op Duitsland!

Eeuwige rivaal voor de deur: pak 50x je inleg bij Oranje-zege op Duitsland!

10 september om 19:00
Laatste update: 10 september om 19:06

ADVERTORIAL - Na een vermakelijk duel met Bosnië en Herzegovina staat Oranje dinsdagavond tegenover Duitsland in de Nations League. Een overwinning op Die Mannschaft zou goede papieren geven om uiteindelijk de Final Four te bereiken in het toernooi. BetMGM staat klaar voor deze wedstrijd: pak 50x je inleg wanneer Nederland van Duitsland wint! 

Zo werkt de actie van BetMGM

1. Creëer een account bij BetMGM via een van de links in het artikel
2. Selecteer de Golden Odds Welkomstbonus
3. Deze bonus is te vinden onder 'Mijn Aanbiedingen'
4. Doe een eerste storting en zet €1 in op winst van Nederland
5. Wint Nederland van Duitsland? Dan schrijft BetMGM direct je winst bij op jouw account

Twee landen die imponeren

Het Nederlands elftal speelde op het EK in Duitsland nog geen sprankelend voetbal, maar de eerste wedstrijd in de Nations League geeft een stuk meer hoop. De ploeg van Ronald Koeman scoorde maar liefst vijf keer met vijf verschillende doelpuntenmakers. Wel incasseerde de ploeg twee goals, maar dit kwam door twee kleine momenten van verdedigende onoplettendheid. Indien Koeman deze foutjes uit zijn ploeg weet te filteren, kan Nederland zomaar verrassen in de Nations League. Duitsland rekende echter dezelfde avond af met angstgegner Hongarije en won met maar liefst 5-0.

Koeman lijkt zijn middenveld en aanval eindelijk op orde te hebben: Tijjani Reijnders en Ryan Gravenberch maakten zaterdag een goede indruk tegen Bosnië en ook Joshua Zirkzee beleefde een uitstekend basisdebuut als spits, nu Memphis Depay tijdelijk uit Oranje is verdwenen. Deze keer mag Brian Brobbey zijn kunsten vertonen tegen Duitsland, maar met het creatieve middenveld zou ook deze spits de nodige kansen moeten krijgen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalnieuws.nl/speel-bewust