Waar en hoe laat wordt Girona - FC Barcelona in La Liga uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Girona - FC Barcelona in La Liga uitgezonden?

15 september om 16:00
Laatste update: 15 september om 15:36

Voetbalfans kunnen zich verheugen op een spannende wedstrijd in La Liga als Girona het opneemt tegen koploper FC Barcelona. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Girona - FC Barcelona kijken

FC Barcelona is ijzersterk aan het seizoen begonnen en staat met twaalf punten uit vier wedstrijden bovenaan in La Liga. De ploeg van Hansi Flick won onder andere met 1-2 van Valencia en Rayo Vallecano, en pakte een indrukwekkende 7-0 overwinning op Real Valladolid. Barcelona is vastberaden om hun sterke vorm voort te zetten en hun koppositie te behouden.

Girona, de Champions League-tegenstander van zowel PSV als Feyenoord, staat momenteel op de vijfde plaats met zeven punten uit vier wedstrijden. De ploeg van Míchel hoopt in het Estadi Montilivi een goed resultaat neer te zetten tegen de Catalaanse grootmacht, maar zal op hun hoede moeten zijn voor de in vorm verkerende Blaugranas.

Waar wordt Girona - FC Barcelona uitgezonden?

Girona - FC Barcelona wordt live uitgezonden op Ziggo Sport 2. De wedstrijd vindt plaats op zondag 15 september 2024 om 16.15 uur. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.