Waar wordt Feyenoord - Bayer Leverkusen in de Champions League uitgezonden?

Waar en wanneer kan je Feyenoord - Bayer Leverkusen kijken
Vandaag om 11:15
Laatste update: om 11:15

Feyenoord begint donderdagavond aan de nieuwe Champions League-campagne. In het eerste duel wacht meteen een zware opgave: Bayer Leverkusen komt naar De Kuip. Ook qua tv-rechten is er veel veranderd in het nieuwe seizoen. Hoe kun je naar deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws vertelt het je. 

Waar en wanneer kan je Feyenoord - Bayer Leverkusen kijken?

De wedstrijd tussen Feyenoord en Bayer Leverkusen vindt plaats op donderdag 19 september en de aftrap is om 18.45 uur. De wedstrijd wordt live en integraal uitgezonden op Ziggo Sport. De voorbeschouwing begint om 18.00 uur.

Feyenoord - Bayer Leverkusen kijken zonder Ziggo-abonnement

Wanneer je bij een andere tv-aanbieder zit, hoef je je gelukkig geen zorgen te maken dat je de wedstrijd niet kunt kijken. De Europese duels van alle Nederlandse clubs worden gratis aangeboden door Ziggo. Dat is de zender zelfs verplicht. In dat geval zal je de wedstrijd echter wel via internet moeten kijken en dus, wanneer je dat wil, streamen naar je tv. Via deze link kun je eenmalig een gratis account aanmaken en live naar de Nederlandse clubs kijken, waaronder dus Feyenoord - Bayer Leverkusen!

VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.