Brazilië maakt kennis met Memphis: dit schrijft de Nederlander over zijn overstap

Brazilië maakt kennis met Memphis: dit schrijft de Nederlander over zijn overstap
12 september om 07:25
Laatste update: 12 september om 07:25

Memphis Depay mag zich speler van Corinthians noemen. De Nederlander werd afgelopen nacht gepresenteerd in het stadion van de club en VoetbalNieuws vertelt je wat de aanvaller over zijn stap zegt.

Memphis is in Brazilië begonnen aan een volgend hoofdstuk van zijn carrière. De creatieve aanvaller tekende bij Corinthians en gaat flink verdienen bij de nummer zeventien van de Braziliaanse competitie. Zelf lijkt hij zeer tevreden te zijn met zijn stap.

Wat zegt Memphis over zijn stap naar Corinthians?

Memphis werd in het stadion gepresenteerd. Na een aankondiging vol vuurwerk en een lichtshow greep de Nederlander zijn moment. "Obrigado", spreekt Memphis wat dankjewel in het Portugees is. "Vai Corinthians", ofwel kom op, Corinthians sluit de aanvaller af waarna hij op de tribune plaats nam voor de wedstrijd van zijn nieuwe ploeg tegen Juventude in de Copa do Brasil.

Op social media laat Memphis eveneens van zich horen. 'Mijn eerste dag in Brazilië bevestigt me dat God me hier om heel veel redenen hier wilde hebben', schrijft de international. '2 Corinthians 5:7', twitter Memphis doelend op het bijbelstuk dat hij vaker citeert. De veelzijdige aanvaller schreef zelfs een nummer met die titel.