Dit is waarom het uitduel van Ajax met Riga mogelijk ergens anders wordt gespeeld

Dit is waarom het uitduel van Ajax met Riga mogelijk ergens anders wordt gespeeld
12 september om 18:31
Laatste update: 12 september om 18:35

Ajax heeft zijn supporters gewaarschuwd om nog geen tickets te boeken voor de uitwedstrijd tegen FC RFS op 23 januari in de Europa League. Hoewel de wedstrijd gepland staat in Riga, Letland, is het nog niet zeker waar het duel gespeeld zal worden. Voetbalnieuws.nl vertelt je waarom je wedstrijd misschien verplaatst wordt. 

Op het Ajax Fancare-account op X laat de club weten: "Mogelijk vindt de wedstrijd niet plaats in Riga, maar wordt er uitgeweken naar een ander land." De onduidelijkheid over de locatie zorgt ervoor dat de club haar fans adviseert te wachten met het boeken van vluchten en hotels. Voor veel supporters die al vliegtickets naar Riga hebben geboekt, kan dit voor problemen zorgen.

Waarom wordt het duel van Ajax mogelijk niet in Letland gespeeld?

De strenge winter in Letland, waar het in januari vaak vriest, zou de reden kunnen zijn waarom de wedstrijd mogelijk wordt verplaatst. Fabian Nagtzaam van de Supportersvereniging Ajax zegt hierover: "Het is op dit moment nog te onzeker. We raden de fans aan om even af te wachten." Het blijft voor de Ajax-supporters dus nog spannend waar het duel daadwerkelijk zal plaatsvinden.