Waar en hoe laat wordt Manchester City - Inter in de Champions League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Manchester City - Inter in de Champions League uitgezonden?
18 september om 20:05
Laatste update: 18 september om 20:05

Op woensdag 18 september 2024 treffen Manchester City en Internazionale elkaar in de Champions League.Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Dit keer treffen beide ploegen elkaar in de competitiefase, maar deze wedstrijd herinnert velen aan de finale van 2023, waarin City met 1-0 won dankzij een doelpunt van Rodri. Beide teams staan nu tegenover elkaar in het Etihad Stadium, waar een nieuwe strijd in het miljardenbal op het programma staat. 

Manchester City verkeert in uitstekende vorm, met vijf overwinningen op rij in alle competities. Onder leiding van Simone Inzaghi is ook Inter goed aan het seizoen begonnen. De vorige wedstrijd werd er met 4-0 van Atalanta gewonnen, waardoor de Milanezen bovenin meedraaien in de Serie A. 

Waar kun je  Manchester City - Internazionale live bekijken?

De wedstrijd Manchester City – Inter Milan begint woensdag 18 september 2024 om 21:00 uur in het Etihad Stadium. Deze clash is live te volgen via Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.