Ten Hag bijt van zich af: zo reageert de trainer op de kritiek van Ronaldo

Ten Hag bijt van zich af: zo reageert de trainer op de kritiek van Ronaldo
12 september om 20:15
Laatste update: 12 september om 20:14

Erik ten Hag heeft gereageerd op de recente kritiek van Cristiano Ronaldo. De Portugese sterspeler, die sinds zijn vertrek bij Manchester United niet positief te spreken is over Ten Hag, bekritiseerde de ambities van de Nederlandse coach. Tijdens de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Southampton sloeg Ten Hag terug.

"Als je het artikel goed leest, is hij degene die zegt dat Manchester United de Premier League niet kan winnen", counterde Ten Hag. "Hij zit ver weg in Saoedi-Arabië, ver weg van Manchester. Iedereen heeft het recht om een mening te hebben. Het is oké", aldus Ten Hag.

De oefenmeester en speler konden nooit door een deur en de band lijkt ook niet meer goed te komen. Ronaldo blijft fel in zijn kritiek. In een recent interview liet hij weten dat hij vindt dat Manchester United altijd voor de titel moet gaan. Ten Hag blijft echter vastberaden en houdt vast aan zijn koers bij United.

Ten Hag staat onder druk bij Manchester United, maar blijft vertrouwen houden bij Manchester United. De trainer benadrukt echter dat het seizoen nog jong is en dat hij zich blijft richten op de lange termijn. "We zitten in een overgangsperiode, moeten jonge spelers integreren en hebben te maken met blessures. Maar nee, dat zijn geen excuses. We moeten elke wedstrijd winnen."