Waar en hoe laat worden de KKD-duels uitgezonden?

Vier wedstrijden op maandag: waar en hoe laat worden de KKD-duels uitgezonden?

21 oktober om 16:15
Laatste update: 21 oktober om 16:15

Het is weer zover: alle clubs in de Keuken Kampioen Divisie komen vanavond in actie en de spanning is om te snijden. Met alle wedstrijden om 20.00 uur is het een avond vol spektakel voor de liefhebbers. Waar kun je deze wedstrijden kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Waar en hoe laat worden de KKD-duels uitgezonden?

De Keuken Kampioen Divisie dendert door. Ditmaal zullen er vier wedstrijden op maandagavond gespeeld worden. De wedstrijden behoren nog tot speelronde tien, maar door de interlandbreak is deze speelronde in delen opgedeeld. Onder andere nummer twee Helmond Sport komt in actie. De Helmonders krijgen Roda JC op bezoek. Daarmee wacht er een clash tussen de nummer twee en elf van de competitie.

Ook Cambuur en FC Eindhoven gaan het uitvechten. Het seizoen van de Friezen loopt nog niet zoals gewenst. Met een zestiende plaats na tien gespeelde wedstrijden zal Henk de Jong niet tevreden zijn. Eindhoven daarentegen presteert uitstekend en staat op de achtste plek. Naast deze vier ploegen komen ook de Jong ploegen van Ajax en PSV in actie. Beide clubs spelen thuis en krijgen respectievelijk ADO Den Haag en Excelsior op bezoek.

De TV-gids van de KKD:

ESPN 1: Helmond Sport - Roda JC
ESPN 2: Jong PSV - Excelsior
ESPN 3: SC Cambuur - FC Eindhoven
ESPN 4: Jong Ajax - ADO Den Haag