Waar en wanneer wordt Borussia Dortmund - Heidenheim in de Bundesliga uitgezonden?

Waar is Borussia Dortmund - FC Heidenheim op tv te zien?
13 september om 18:10
Laatste update: 13 september om 18:10

Vrijdagavond is het tijd voor een nieuwe Bundesliga-kraker! Borussia Dortmund neemt het thuis op tegen FC Heidenheim. Beide teams zijn goed begonnen aan het seizoen en deze wedstrijd kan voor beide clubs een belangrijke stap zijn in hun seizoen. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Borussia Dortmund - FC Heidenheim kijken

Na twee speelrondes in de Bundesliga staat Borussia Dortmund op de vierde plaats. De ploeg van trainer Nuri Sahin begon sterk met een overwinning op Eintracht Frankfurt, maar moest daarna genoegen nemen met een gelijkspel tegen Werder Bremen. Die Borussen speelden lange tijd met tien man na een rode kaart, maar sleepten alsnog een punt uit het vuur. In eigen huis zal Dortmund gebrand zijn op een overwinning om aansluiting te houden bij de top van de competitie.

FC Heidenheim heeft zijn droomstart in de Bundesliga dit seizoen voortgezet. Na een indrukwekkend promotiejaar waarin ze als achtste eindigden en een ticket voor de Conference League bemachtigden, staan ze dit seizoen bovenaan op doelsaldo. De ploeg van Frank Schmidt won hun eerste twee wedstrijden met 2-0 en 4-0, waarmee ze de volle zes punten hebben en nog geen tegendoelpunt. Vorig seizoen eindigden de duels tussen deze teams tweemaal in een gelijkspel. Kan Heidenheim ook dit jaar verrassen?

Op welke zender is Borussia Dortmund - FC Heidenheim te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op Viaplay. De aftrap is om 20.30 uur op vrijdag 13 september 2024. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.