Waar en hoe laat wordt Real Madrid - VfB Stuttgart in de CL uitgezonden?

Waar is Real Madrid - VfB Stuttgart in de Champions League te zien op tv?
17 september om 15:30
Laatste update: 17 september om 15:30

Dinsdagavond staat er een spannend Champions League-duel op het programma! Real Madrid ontvangt in eigen huis het Duitse VfB Stuttgart. Beide teams willen een sterke start maken in de groepsfase van het prestigieuze toernooi. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Real Madrid - VfB Stuttgart kijken

Real Madrid begint de nieuwe Champions League-campagne met vertrouwen na het winnen van hun vijftiende titel door een overwinning op Borussia Dortmund. Onder leiding van Carlo Ancelotti wil de Koninklijke wederom voor prolongatie gaan. Dit seizoen beschikt de Italiaanse coach over een versterkte selectie, met Kylian Mbappé als grote blikvanger. De Franse sterspeler zal erop gebrand zijn om zijn eerste doelpunt voor Los Blancos in het miljardenbal te maken in het sfeervolle Santiago Bernabéu.

VfB Stuttgart zorgde afgelopen seizoen voor een verrassing in de Bundesliga door als tweede te eindigen, net achter Bayer Leverkusen, en zelfs Bayern München te overtreffen. De club maakt voor het eerst sinds het seizoen 2009/2010 weer deel uit van de Champions League. Destijds kwam het avontuur ten einde in de achtste finales. Dit jaar hoopt Stuttgart een nieuwe indruk te maken in Europa's grootste competitie.

Op welke zender is Real Madrid - VfB Stuttgart te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport 3. De aftrap is om 21.00 uur op dinsdag 17 september 2024, met de voorbeschouwing kort daarvoor. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.