Vermoedelijke opstelling PSV: defensieve puzzel voor Bosz tegen NEC

Vermoedelijke opstelling PSV: nog steeds een defensieve puzzel voor Bosz tegen NEC

14 september om 07:15
Laatste update: 14 september om 07:02

De interlandperiode zit er weer op en dat betekent dat we dit weekend weer kunnen genieten van het clubvoetbal. PSV hervat het Eredivisie-seizoen met een thuiswedstrijd tegen het stugge NEC. Met welke elf namen zal de regerend landskampioen aantreden? VoetbalNieuws geeft je de vermoedelijke opstelling!

PSV is uitstekend begonnen aan het nieuwe seizoen en staat na overwinningen op RKC Waalwijk, Heracles Almelo, Almere City en Go Ahead Eagles op twaal punten na vier speelrondes. Dit weekend moet ook NEC aan de zegekar gebonden worden, uitgerekend de club die vorig jaar als enige ploeg wist te winnen van PSV. Hoofdtrainer Peter Bosz zal enigzins moeten puzzelen met zijn opstelling.

Op de persconferentie in aanloop naar het duel met NEC gaf Bosz aan dat Rick Karsdorp nog nietwedstrijd fit is en ook Hirving Lozano ligt geblesseerd uit de roulatie. Johan Bakayoko en Jerdy Schouten zijn wel weer fit en beginnen tegen de Nijmegenaren naar alle waarschijnlijkheid in de basis. PSV trapt op zaterdag 14 september om 16.30 uur af tegen NEC.

De vermoedelijke opstelling van PSV: Benitez; Ledezma, Flamingo, Boscagli, Dams; Schouten, Veerman, Tillman; Bakayoko, De Jong, Lang