Welke Eredivisiespelers hebben de hoogste ratings op EAFC 25?

Deze Eredivisiespelers hebben de hoogste rating op EAFC 25

14 september om 10:30

De nieuwe EAFC zit er weer aan te komen. De meest gespeelde voetbalgame krijgt weer een nieuwe versie en dus zijn er weer nieuwe spelersbeoordelingen bekend gemaakt. Welke spelers hebben de hoogste rating gekregen? VoetbalNieuws.nl legt het aan je uit.

Kampioen PSV staat er goed op bij de makers van het spel EAFC. De Eindhovenaren leveren in de top tien vijf spelers aan. Daarnaast doet Ajax het ook beter dan Feyenoord, want de Amsterdammers staan op plek twee met drie spelers in de top tien. Slechts één Feyenoorder kreeg een beoordeling in de tachtig en drong daarmee door in de top. FC Twente-keeper Lars Unnerstal is de enige speler van buiten de traditionele topdrie die zijn opwachting maakt.

Welke Eredivisiespelers hebben de hoogste rating?

Luuk de Jong, Dávid Hancko, Jerdy Schouten en Joey Veerman zijn samen de spelers die de hoogste rating hebben gekregen van Electronic Arts, de maker van het spel EAFC. De eerste Ajax-speler die zich mag melden in de top tien is Jordan Henderson, hij wordt vergezeld door twee keepers, want naast Unnerstal heeft ook Walter Benitez een beoordeling van 80. Johan Bakayoko, Steven Berghuis en Brian Brobbey maken het lijstje compleet met een rating van 79.