Liverpool gaat onderuit: dit zegt Slot over zijn eerste nederlaag in de Premier League

Liverpool gaat onderuit: dit zegt Slot over zijn eerste nederlaag in de Premier Le
15 september om 10:02

Arne Slot ging zaterdag voor het eerst onderuit met Liverpool. In eigen huis werd zijn ploeg met 0-1 verslagen door Nottingham Forest en de oefenmeester was allesbehalve tevreden. VoetbalNieuws zet zijn uitspraken op een rij.

Liverpool begon uitstekend onder Slot. De oefenmeester zag zijn ploeg sterk winnen op Old Trafford van Manchester United (0-3) en tot zaterdag waren The Reds ongeslagen. Tegen Forest ging het mis, tot ergernis van Slot.

Wat zegt Slot over de verliespartij tegen Nottingham Forest?

Slot was bikkelhard. "Het resultaat frustreert het meest en we kunnen niet blij zijn met hoe de wedstrijd verliep", zei de Nederlander na afloop op de persconferentie. "Het was een duel dat vaak stillag en we creëerden nauwelijks kansen. We moeten alleen naar onszelf kijken. Veel te vaak verloren we de bal rond het strafschopgebied. Het was niet goed genoeg. We moeten beter worden aan de bal."

Slot spreekt over een 'enorme tegenslag' aangezien zijn ploeg de bovenliggende partij was. "Een thuisnederlaag tegen een ploeg die doorgaans niet in de top tien eindigt. Dat is een teleurstelling, ook al was Nottingham goed georganiseerd."