Waar en hoe laat wordt SC Heerenveen - FC Groningen in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt SC Heerenveen - FC Groningen in de Eredivisie uitgezonden?

15 september om 20:21

Zondag 22 september staat de Derby van het Noorden op het programma in de Eredivisie, waar SC Heerenveen het opneemt tegen FC Groningen. Voor Heerenveen is het een drukke week, aangezien de ploeg van trainer Robin van Persie eerst nog een inhaalwedstrijd speelt tegen FC Twente op dinsdag 19 september. Waar kun je deze derby kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Derby van het Noorden: SC Heerenveen - FC Groningen

Heerenveen hoopt na de pijnlijke 9-1 nederlaag tegen AZ terug te vechten. FC Groningen, onder leiding van Dick Lukkien, is nog ongeslagen na hun promotie en heeft al negen punten uit vijf wedstrijden verzameld. Heerenveen beleeft een lastige periode, maar heeft de kans om de nare nasmaak van de nederlaag tegen AZ weg te spoelen met een goed resultaat tegen FC Twente op dinsdag. Groningen heeft vertrouwen getankt door in de laatste minuten een 2-2 gelijkspel af te dwingen tegen Feyenoord.

Waar wordt SC Heerenveen - FC Groningen uitgezonden?

SC Heerenveen – FC Groningen begint zondag 22 september om 12.15 uur en wordt live uitgezonden op het open kanaal van ESPN. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.