Vraagtekens weggenomen: dit is de Champions League-selectie van PSV tegen Juventus

Vraagtekens weggenomen: dit is de Champions League-selectie van PSV tegen Juventus

16 september om 10:39

PSV neemt het dinsdag op tegen Juventus in de Champions League. Peter Bosz had achter de naam van enkele spelers een vraagteken staan, maar VoetbalNieuws geeft je antwoord en vertelt je welke speler afreizen naar Turijn.

PSV denderde zaterdag binnen een kwartier over NEC heen. De bezoekers hadden geen kans tegen de Eindhovenaren en de formatie van Bosz nam al snel gas terug. De focus ging op dinsdag, de Champions League in Turijn.

Zijn Noa Lang en Mauro Jr. fit genoeg voor de ontmoeting met Juventus?

In de selectie zijn weinig verrassingen. Wel is er goed nieuws. Noa Lang, die tegen NEC nog niet fit genoeg was, reist met zijn teamgenoten af naar Turijn. Lang maakte dit seizoen voor het laatst minuten tegen Almere City, drie weken geleden. De aanvaller is weer volledig fit, maar bij de Eindhovenaren wil men geen enkel risico nemen.

Nog een opsteker: Mauro Jr. is ook van de partij. Mauro viel in de voorbereiding tegen Valencia al na negen minuten uit en zat sindsdien in de lappenmand. Voor PSV zal het een flinke opsteker zijn dat de Braziliaan van de partij is. Matteo Dams maakt flink indruk als linksback, maar Mauro biedt Bosz een extra optie.

Volledige selectie PSV tegen Juventus:
Keepers: Walter Benitez, Joël Drommel & Niek Schiks.
Verdedigers: Ryan Flamingo, Mauro JR, Olivier Boscagli, Adamo Nagalo, Matteo Dams & Michael Bresser.
Middenvelders: Malik Tillman, Guus Til, Joey Veerman, Jerdy Schouten, Isaac Babadi, Ismael Saibari, Richard Ledezma & Tygo Land.
Aanvallers: Johan Bakayoko, Luuk de Jong, Noa Lang, Couhaib Driouech & Ricardo Pepi.