Waar wordt Bologna - Shakhtar Donetsk in de Champions League uitgezonden?

Waar wordt Bologna - Shakhtar Donetsk in de Champions League uitgezonden?

18 september om 15:28
Laatste update: 18 september om 15:28

Woensdagavond staat Bologna tegenover Shakhtar Donetsk in speelronde één van de Champions League. Bologna, dat zich vorig seizoen als vijfde in de Serie A voor het eerst plaatste voor het toernooi, kent een moeizame start van dit seizoen. Shakhtar Donetsk, met trainer Marino Pusic aan het roer, hoopt de vorm te vinden na een stroeve competitiestart in Oekraïne. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Bologna - Shakhtar Donetsk in de Champions League

Bologna heeft na vier competitiewedstrijden drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren, maar wil in Europa een frisse start maken. De Italiaanse ploeg heeft met Sam Beukema en Thijs Dallinga twee Nederlanders in de selectie. Shakhtar staat zesde in de Oekraïense competitie, met twee overwinningen uit vijf wedstrijden, en wil in de Champions League een stap vooruit zetten.

Hoe laat begint Bologna - Shakhtar Donetsk?

Bologna – Shakhtar Donetsk begint woensdag 18 september om 18.45 uur en wordt live uitgezonden op Ziggo Sport 2. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.