'Feyenoord maakte werk van hereniging met AZ-aanvoerder Jordy Clasie'

'Feyenoord maakte werk van hereniging met AZ-aanvoerder Jordy Clasie'
16 september om 20:16

Feyenoord heeft eraan gedacht om Jordy Clasie terug te halen naar Feyenoord. Dat maakt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam bekend bij Voetbalpraat op ESPN. De middenvelder van AZ maakt veel indruk en zou volgens enkele kenners uitstekend bij Feyenoord passen. 

Krabbendam onthulde dat Feyenoord serieus heeft overwogen om Jordy Clasie terug te halen naar De Kuip. Tijdens het programma Voetbalpraat op ESPN vertelde Krabbendam dat Clasie in het tijdperk van Arne Slot in beeld was voor een rentree bij Feyenoord. "Feyenoord heeft er zeker aan gedacht om hem terug te halen", zei Krabbendam, die benadrukte dat er in het verleden contact is geweest tussen de club en de middenvelder van AZ.

Krabbendam bevestigde verder dat er in het verleden gesprekken zijn geweest over een mogelijke terugkeer van Clasie naar De Kuip. "Er is contact geweest, maar uiteindelijk kwam het niet tot een transfer", zei de journalist. Clasie bleef daardoor bij AZ, waar hij als aanvoerder een cruciale rol speelt in het succes van de Alkmaarse club.

Ook Arno Vermeulen was te gast en sprak lovend over Clasie en zijn huidige vorm bij AZ. "Clasie is al een paar jaar natuurlijk mega goed. Hij is gewoon echt goed en een van de beste middenvelders in de Eredivisie", zei Vermeulen. De journalist stelde dat Clasie de speler is die Feyenoord momenteel mist op het middenveld. "Tuurlijk zou hij bij Feyenoord op dit middenveld passen."