Update: 'PSV werkt aan komst Perisic, vandaag al medische keuring'

'Opvallend gerucht: PSV probeert 'grote naam' transfervrij binnen te halen'
17 september om 09:45
Laatste update: 17 september om 09:45

Een opvallend gerucht op de dag dat PSV het gaat opnemen tegen Juventus in de Champions League. Volgens de doorgaans betrouwbare Fabrizio Romano zijn de Eindhovenaren druk bezig Ivan Perisić transfervrij binnen te halen. Ook door het AD en de Telegraaf wordt dit nieuws bevestigd. Daarnaast zou er mogelijk al een medische keuring ingepland staan.

De 136-voudig international van Kroatië heeft een rijke carrière achter de rug. Hij speelde voor grote clubs als Borussia Dortmund, Internazionale en Bayern München. Ook maakte hij deel uit van het Kroatische team dat in 2018 de WK-finale bereikte.

Er vinden momenteel gesprekken plaats tussen PSV en de entourage van Perisic. De 35-jarige vleugelspeler zou snel kunnen aansluiten bij de selectie van trainer Peter Bosz door de transfervrije status. Hij zou geen Europese duels mee kunnen doen doordat hij niet is ingeschreven voor de Champions League.

Update:
PSV heeft vandaag een medische keuring gepland voor Ivan Perisic. Volgens PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad is de zaak nog niet rond, maar de Eindhovenaren zijn hard op weg naar een zeer aansprekende transfer.

Het nieuws wordt bevestigd door Jeroen Kapteijns van De Telegraaf, die aangeeft dat PSV inderdaad bezig is om de transfervrije Kroaat vast te leggen. Perisic zou een belangrijke versterking zijn voor de flanken, zeker met het oog op een mogelijk vertrek van Hirving Lozano.

Kapteijns wijst daarnaast op de veelzijdigheid van Perisic, die ook als linksback kan spelen. De medische keuring van vandaag zal duidelijk maken of PSV erin slaagt deze veelbelovende deal af te ronden.