Opstelling PSV: Bosz voert één wijziging door bij CL-start tegen Juventus

Opstelling PSV: Bosz voert één wijziging door bij CL-start tegen Juventus

17 september om 17:23
Laatste update: 17 september om 17:23

De opstelling van PSV voor het Champions League-duel met Juventus is bekend. Trainer Peter Bosz houdt grotendeels vast aan de elf namen die afgelopen zaterdag met 2-0 wonnen van NEC. De wedstrijd begint om 18.45 uur in het Allianz Stadium in Turijn.

Joël Drommel is vanavond de doelman bij de Eindhovenaren. Eerder op de dag werd namelijk bekend dat Walter Benítez, de eigenlijke eerste keus, niet aanwezig is vanwege de aanstaande geboorte van zijn kind.

Noa Lang en Mauro Júnior keren na blessureleed allebei terug in de wedstrijdselectie, maar beginnen op de bank. Opvallend is dat Bosz vasthoudt aan zijn jonge en onervaren verdediging. Met Richard Ledezma, Ryan Flamingo en Matteo Dams staan er drie jongens in de defensie zonder ervaring op het hoogste Europese podium, maar zeker met talent.

Net als afgelopen zaterdag is Malik Tillman de linksbuiten. Hij moet samen met aanvoerder Luuk de Jong en Johan Bakayoko voor de doelpunten gaan zorgen. Het middenveld bestaat uit Jerdy Schouten, Joey Veerman en Guus Til.

Opstelling PSV: Drommel; Ledezma, Flamingo, Boscagli, Dams; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Tillman.