Waar en hoe laat wordt Go Ahead Eagles - Ajax in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Go Ahead Eagles - Ajax in de Eredivisie uitgezonden?

Vandaag om 08:00

Aanstaande zaterdag staat de interessante ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en Ajax op het programma in de Eredivisie. Beide ploegen zullen strijden voor de belangrijke punten in Deventer. Voor Ajax is het pas de vierde wedstrijd van het seizoen, terwijl de meeste teams al vijf duels achter de rug hebben. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Go Ahead Eagles - Ajax in de Eredivisie

Ajax kende een wisselvallige start van de competitie. Met een overwinning op Heerenveen en een teleurstellende nederlaag  tegen NAC, kon de ploeg van Francesco Farioli zich afgelopen woensdag herstellen met een overtuigende 5-0 zege op Fortuna Sittard. Go Ahead Eagles begon het seizoen wisselvallig, maar de ploeg van Paul Simonis zal hopen op een stunt in eigen huis. Het verschil op de ranglijst is klein, wat deze wedstrijd extra spannend maakt.

Waar wordt Go Ahead Eagles - Ajax uitgezonden?

Go Ahead Eagles – Ajax begint zaterdag 21 september om 20.00 uur in de Adelaarshorst. De wedstrijd is live te volgen via het open kanaal van ESPN. VoetbalNieuws doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.