Waar en hoe laat wordt Man United - FC Twente in de Europa League uitgezonden?

Waar is Manchester United - FC Twente op televisie te zien?
Vandaag om 17:25

Woensdagavond 25 september staat er een interessant duel in de Europa League op het programma! Manchester United neemt het thuis op tegen FC Twente. De Tukkers keren na lange afwezigheid terug in Europa, terwijl United hoopt op een sterke start in de groepsfase. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Manchester United - FC Twente kijken

FC Twente plaatste zich voor de Europa League na een teleurstellend verlies tegen Red Bull Salzburg in de kwalificatie. Het is voor het eerst sinds het seizoen 2014/2015 dat de ploeg uit Enschede weer actief is in de hoofdfase van een Europees toernooi. Destijds kwam het avontuur al vroeg ten einde, toen FK Qarabağ te sterk bleek. De Tukkers zullen erop gebrand zijn om deze keer een beter resultaat neer te zetten tegen een topclub als Manchester United.

Manchester United kende een moeizame start van het Premier League-seizoen, maar wist in de EFL Cup met een overtuigende zege op Barnsley wat vertrouwen terug te winnen. Dit is de eerste keer dat de Engelsen het opnemen tegen FC Twente. Voor het laatst stond Manchester United tegenover een Nederlandse ploeg in 2019, toen AZ met 0-0 gelijkspeelde in Alkmaar, maar op Old Trafford werd weggevaagd met 4-0. The Red Devils zullen ook nu een sterk resultaat willen neerzetten tegen een Nederlandse tegenstander.

Op welke zender is Manchester United - FC Twente te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. De aftrap is om 21.00 uur op woensdag 25 september 2024, met een uitgebreide voorbeschouwing vanaf 20.30 uur. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.