Dit is wanneer Hartman weer in actie hoopt te komen voor Feyenoord

Dit is wanneer Hartman weer in actie hoopt te komen voor Feyenoord

19 september om 19:20

Feyenoord-verdediger Quilindschy Hartman heeft aan Ziggo Sport een positieve update gegeven over zijn herstel. De 22-jarige linksback liep in maart een zware knieblessure op tijdens de wedstrijd tegen FC Utrecht en moest sindsdien maandenlang revalideren.

De blessure zorgde niet alleen voor een streep door Hartmans seizoen, maar ook voor het Europees Kampioenschap en een mogelijke transfer naar Chelsea afgelopen zomer. Toch deelt Hartman af en toe hoopvolle beelden van zijn herstelproces via sociale media.

Wanneer kan Hartman weer in actie komen voor Feyenoord?

Hartman sprak kort met Bas Veenendaal voorafgaand aan het Champions League-duel van Feyenoord tegen Bayer Leverkusen.  Zijn doel is nu om in januari of februari 2025 weer volledig fit te zijn. Het nieuws zal de Feyenoord-aanhang opluchten, want de club heeft hun vaste linksback al lange tijd moeten missen.

Ondanks het gemis van Hartman, heeft Feyenoord deze zomer met Gijs Smal en Hugo Bueno twee nieuwe linksbacks aangetrokken. Als Hartman weer fit is, zal hij moeten vechten voor een basisplaats onder coach Brian Priske. Hartman, die al 71 wedstrijden voor Feyenoord heeft gespeeld en één keer landskampioen werd, hoopt echter snel weer zijn oude vorm terug te vinden en zijn plek in het elftal te heroveren.