Waar wordt Crystal Palace - Manchester United in de Premier League uitgezonden?

Waar wordt Crystal Palace - Manchester United in de Premier League uitgezonden?
Vandaag om 13:49

Zaterdagavond nemen Crystal Palace en Manchester United het tegen elkaar op in speelronde vijf van de Premier League. Voor beide ploegen staat er veel op het spel, zeker voor Manchester United dat een wisselvallige competitiestart wil ombuigen naar een stabiele reeks. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Crystal Palace - Manchester United in de Premier League

Manchester United staat momenteel op de tiende plek met twee overwinningen en twee nederlagen. De ploeg van Erik ten Hag wil na de recente 0-3 zege op Southampton, waarin Matthijs de Ligt scoorde, weer aansluiting vinden met de top. Joshua Zirkzee is een andere Nederlandse inbreng bij de Mancunians.

Crystal Palace staat er met slechts twee punten uit vier wedstrijden minder florissant voor en zal op eigen veld proberen een eerste overwinning van het seizoen binnen te slepen. United is echter gebrand op de winst om weer omhoog te klimmen in de ranglijst.

Waar wordt Crystal Palace - Manchester United uitgezonden?

Crystal Palace – Manchester United begint zaterdag 21 september om 18.30 uur in Selhurst Park. De wedstrijd is live te volgen via Viaplay. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.