Pak 50x je inleg bij Ajax-zege op Go Ahead!

Groeiend vertrouwen in Amsterdam: pak 50x je inleg bij Ajax-zege op Go Ahead!

Vandaag om 10:00

ADVERTORIAL – Ajax gaat zaterdagavond op bezoek bij Go Ahead Eagles. De ploeg van Francesco Farioli won midweeks met ruime cijfers van Fortuna Sittard (5-0) en men hoopt dat resultaat een goed vervolg te geven. BetMGM staat klaar voor deze wedstrijd: pak 50x je inleg wanneer de Amsterdammers in Deventer winnen! 

Zo werkt de actie van BetMGM

1. Creëer een account bij BetMGM via een van de links in het artikel
2. Selecteer de Golden Odds Welkomstbonus
3. Deze bonus is te vinden onder 'Mijn Aanbiedingen'
4. Doe een eerste storting en zet €1 in op winst van Nederland
5. De actie is beschikbaar voor alle spelers vanaf 24 jaar oud en kent een maximale inleg van €1. 
6. Wint Ajax van Go Ahead Eagles? Dan schrijft BetMGM direct je winst bij op jouw account

Maakt één zwaluw nu wel een zomer?

Ajax kende een goed begin van het seizoen. De voorbereiding verliep vlekkeloos, maar tegen NAC Breda ging het plotseling mis. De Amsterdammers verloren in Breda en zagen vervolgens dat meerdere wedstrijden werden afgelast in verband met politiestakingen.

Midweeks kwam Ajax weer in actie en het was te zien dat de ploeg van Farioli enige tijd met elkaar had doorgebracht. Als een geoliede machine versloeg Ajax Fortuna met 5-0. Daarnaast maakten kwaliteitsimpulsen Wout Weghorst en Davy Klaassen respectievelijk hun debuut en rentree in de Johan Cruijff ArenA.

Uit bij Go Ahead wacht Ajax echter een lastige kluif. De afgelopen jaren verloren de Amsterdammers al in Deventer en werd er gelijk gespeeld. Afgelopen jaar stond er na negentig minuten een 2-3 eindstand op het bord en won Ajax in het uitduel.

Dit seizoen lijkt de ploeg van Farioli er beter voor te staan. De chaos heeft plaatsgemaakt voor vertrouwen en de selectie staat er goed voor. Go Ahead won afgelopen weekend van Sparta Rotterdam, maar dat was pas de tweede zege van het seizoen. De vorm laat te wensen over en daarom reist Ajax, net als van ouds, weer als topfavoriet af naar het oosten. De wedstrijd in Deventer begint om 20.00 uur.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalnieuws.nl/speel-bewust